Futuroscope opent enkele nieuwe attracties

Het Franse themapark Futuroscope zal later dit jaar uitpakken met enkele familievriendelijke nieuwe attracties. Deze nieuwigheden zullen terug te vinden zijn in het themagebied Futuropolis. Dit gebied zal het oude” Le Monde des Enfants gebied “vervangen.

 

Futuroscpe zal dit seizoen enkele nieuwe attracties openen, die vooral gericht zijn op de jonge bezoekers. Deze nieuwe attracties zullen deel gaan uitmaken van het nieuwe kindergebied genaamd Futuropolis. Het themagebied zal het huidige kindergebied Le Monde des Enfants vervangen, waar al meerdere attracties terug te vinden waren, waaronder een verkeersschool.

De eerste nieuwe attractie wordt Sauvetage Academy, een zogenaamde Jet Ski attractie van de Duitse fabrikant Zierer. De tweede attractie worden speciale trampolines die boven op het water drijven. Deze krijgen de naam Lestade Aqualympique.

De bouwwerken zijn ondertussen volop bezig.

Nog meer bouwwerken kan je ontdekken in het park bij de bouw van de gloednieuwe achtbaan Mission Kepler, die opent in 2020.

 

Bron en foto’s: Futuroscope