Tokyo Disneyland opent in 2019 het Flying Theatre Soaring: Fantastic Flight

Tokyo Disneland opent in 2019 een nieuwe interactieve vliegattractie. Het zogenaamde Flying Theater Soaring: Fantastic Flight, zal net zoals de gelijkaardige exemplaren in de andere Disneyparken, de bezoekers meenemen voor een zweefvlucht over indrukwekkende landschappen.

 

Tokyo Disneyland is bezig met grootse uitbreidingen, die komende jaren zullen verwezenlijkt worden. Hierbij zal vooral het Disney Sea park meerdere nieuwe attracties krijgen. Onlangs werd bekend gemaakt dat een van deze attracties een flying Theater zal worden.

Soaring: Fantastic Flight neemt je mee voor een zweefvlucht over bekend landschappen over de wereld. Je neemt plaats in een stoeltje dat mee beweegt met de beelden, waardoor je het gevoel krijgt echt te vliegen.

De attractie Soaring: Fantastic Flight is maar een van de meerdere nieuwigheden die het resort zal zal ontvangen. Het Disneyland Park zal een nieuwe Beauty and the Beast zone krijgen en een attractie rond het Baymax figuurtje.

In 2022 zullen nog drie nieuwe gebieden openen, deze staan in het teken van Peter Pan, de ijskoningin & Rapunzel. Verder komt er ook een nieuw hotel.

 

Bronnen: Disney, Parkerlebnis

Foto’s: Disney