Bocholt kermis pakt uit met 280 attracties

De Bocholter Kirmes vindt dit jaar plaats van 19 oktober tot en met 22 oktober 2018 in de Duitse stad Bocholt, naast de Nederlandse grens. Er zullen maar liefst 280 kraampjes afzakken naar de stad waarvan er 23 van het type grootvermaak zijn. De kermis strijkt neer op de Innenstadt en de Berliner Platz.

 

Heel wat toppers komen er naar de Bocholter Kirmes. Bij de blikvangers hoort onder andere de 85 meter hoge vrijevaltoren Hangover The Tower van Schneider die bezoekers met een snelheid van 90 km/u in enkele seconden tijd weer helemaal naar beneden brengt.

 

De Infinity van de Nederlandse exploitant Hoefnagels is van de partij, dit is een 65 meter hoge Inversion van KMG, een indrukwekkende thrill ride! Verder hebben we nog de Apollo 13 van Küchenmeister, dit is een 55 meter hoge Booster Maxxx van Fabbri.

 

Wie van de hoogtes liever op een rustige manier geniet, kan terecht in het reuzenrad Europa Rad van Kipp. De achtbaanfans kunnen zich dan weer uitleven op de Spinning Racer van Bruch. Dit is een rollercoaster met draaiende karretjes.

 

Meer thrill rides vinden we terug met de Break Dance van Bruch, de Roll Over “Shake & Roll” van Schäfer of de Magic “Circus Circus” van Gründler-Preuß. Verder hebben we ook nog de Music Express “Disco Jet” van Heitmann, de Polyp Monster 3 “Die Krake” van Markmann, Jumper “Beach Jumper” van Wegener of de Disco Round “Turbine” van Gusowski.

 

Bekijk de volledige attractielijst hieronder.

Attractielijst van het type grootvermaak:

Spinning Racer – Bruch (Spinning Coaster)

Break Dance – Bruch (Break Dance 1)

Shake & Roll – Schäfer (Roll Over)

Disco Jet – Heitmann (Music Express)

Circus Circus – Gründler-Preuß (Magic)

Die Krake – Markmann (Polyp Monster 3)

Turbine – Gusowski (Disco Round)

Beach Jumper – Wegener (Jumper)

Wellenflug – Wendler (Zweefmolen)

Twister – Berghaus (Airborne)

Hangover The Tower – Schneider (Vrijevaltoren)

Apollo 13 – Küchenmeister (Booster Maxxx)

Infinity – Hoefnagels (NL) (Inversion 65)

Europa Rad – Kipp (Reuzenrad)

Piraten Rutsche – Meyer (Glijbaan)

 

Villa Wahnsinn – von Olnhausen (Funhouse)

Action House – Schmelter-Dreßen (Cake Walk)

Schloss Dracula – Schütze (Spookhuis)

New World 3000 – Welte (Simulator)

Looping the Loop – Anton (Overslagschommel)

Highway No.1 – Schneider (Botsauto’s)

Isken Number 1 – Isken (Botsauto’s)

 

 

 

 

 

 

Bronnen: kirmes-beschickungen, kermisland