Walibi Belgium lanceert ludieke promotiestunt

Het Waverse pretpark Walibi Belgium promoot hun nieuw spookhuis op een unieke manier. Dit jaar opent het park met Halloween het spookhuis Black Rose, op de locatie waar zich vroeger Villa 13 bevond. Het park besloot het spookhuis als te huur te adverteren op een website.

 

Op de vastgoedsite Immoweb is te zien dat het huis, dat zich aan de rand van het park bevindt, te huur is voor €600 per maand. Vroeger was de villa bewoond. Toen het te koop werd gezet, besloot Walibi het te kopen. De afgelopen vijf jaren werd het huis met Halloween omgedoopt tot Villa 13. Dit jaar besloot men het spookhuis te vernieuwen tot Black Rose.

Volgens het verhaal wordt het huis momenteel verhuurd aan de familie Rose. Vanaf 5 november – de dag dat het halloweenseizoen achter de rug is – is het huis echter terug vrij. Wie graag een kijkje komt nemen, kan dat doen tussen 13 oktober en 4 november, niet geheel toevallig de dagen dat je in het park Halloween kan vieren. Overigens kan je ook contact opnemen met het nummer 0471/213174. Wat er dan precies gebeurt houden we graag als verrassing.

Halloween vieren in Walibi Belgium kan dit jaar op 13, 14, 20 en 21 oktober en van 27 oktober tot en met 4 november.

 

 

Bron: IMMOWEB, Walibi