Six Flags New England opent thrill ride Cyborg in 2019

Six Flags New England maakte onlangs haar nieuwe attractie voor 2019 bekend. Het park zal met Cyborg een thrill ride openen. Deze sensationele, klassieke ride zal razendsnel ronddraaien.

 

Six Flags New England opent met Cyborg een freestyle-attractie van Chance Rides in 2019. Het wordt een klassieke attractie die veel thrill biedt. Bij Cyborg kunnen 24 berijders instappen in een stoeltje, bevestigd aan een grote gondel. Je kunt deze vergelijken met Octopus in Walibi Belgium, met het verschil dat je naar buiten gericht zit.

 

 

De nieuwe attractie zal gebouwd worden in de indoorzone DC Super Hero Adventures. Tijdens de rit zullen meerdere innovatieve special effects gebruikt worden. De opening is gepland voor de lente van 2019.

 

Bron en foto: Six Flags