Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin te zien in de bioscoop

Vanaf de herfstvakantie zijn Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin, de karakters van Kinderpretpark Julianatoren, te zien in de bioscoopfilm ‘Party Piet Pablo de Film en de Gestolen Cadeaus’. De Sinterklaas familiefilm van 2018 wordt geproduceerd en gedistribueerd door Onder Andere producties. Onder Andere Producties werkte al eerder samen met het Apeldoornse pretpark. Samen brachten zij de YouTube series “De Peperliep’ en ‘Het Gestolen Boek’ uit. Ruim 1,6 miljoen keer werden deze afleveringen bekeken. Daarnaast waren Party Piet Pablo, Love Piet en Meisjespiet al te gast tijdens het Mega Sint Spektakel. Het Sinterklaasfeest voor jong en oud dat jaarlijks wordt gehouden bij Kinderpretpark Julianatoren. De nieuwe bioscoopfilm is dus een logisch gevolg van deze succesvolle samenwerking.

 

Party Piet Pablo de film en de Gestolen Cadeaus

Meneer van Driel krijgt nooit cadeautjes en bedenkt een plannetje om alle cadeautjes van de kinderen te stelen. Ook de cadeautjes van Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin. Hij weet het zo te verdraaien dat Party Piet Pablo de schuld krijgt. Alleen zijn grote liefde Love Piet, bekend van de hit Pietenliefde gelooft hem. Samen proberen ze zijn onschuld te bewijzen, maar dat blijkt lastiger dan verwacht.

 

Het Mega Sint Spektakel

Op zaterdag 24 en zondag 25 november vindt voor de derde keer het Mega Sint Spektakel plaats in Kinderpretpark Julianatoren. Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia zijn volop te bewonderen in hun eigen shows. Natuurlijk helemaal in Sinterklaas thema. Ook Party Piet Pablo, Love Piet en Meisjespiet schitteren in hun show ‘De Mega Sint Show 2018’. En natuurlijk komt Sinterklaas ook langs.   

 

Party Piet Pablo de Film en de Gestolen Cadeaus draait vanaf zaterdag 13 oktober tot en met 5 december 2018 in alle Kinepolis bioscopen in Nederland. Meer informatie is te vinden op www.julianatoren.nl