Fotoalbum: BillyBird Park Hemelrijk – juni 2018

BillyBird Park Hemelrijk is een Nederlandse uit de kluiten gewassen recreatieplas nabij Uden, dat uitgebreid wordt met een speeltuin en attracties die we eerder terugvinden in de pretparken. Bezoekers kunnen er in de zomer verfrissing zoeken in het meer, om daarna op het strand wat te gaan liggen zonnebaden. Kinderen kunnen er waterfietsen of spelen in het nieuwe ballenbad. Zelfs muziekliefhebbers kunnen er tijdens de zomer terecht voor enkele festivals. In haar attractieaanbod biedt BillyBird ook een rollercoaster aan. De attractie heet Familieachtbaan en komt uit de stallen van de Zwitserse bouwer ABC Rides. Om zo energiezuinig mogelijk te zijn worden de gondels van deze achtbaan naar boven gehesen zonder passagiers. Zij die graag een ritje willen maken moeten dus eerst de trappen van 14 meter hoog beklimmen, om daarna pas plaats te kunnen nemen in het treintje.