Fort Fun opent nieuwe attractie in 2019 die uniek is voor Duitsland

Het Duitse pretpark Fort Fun, dat vorig jaar nog in handen kwam van de Looping Group, wil volgend jaar een nieuwe attractie openen. Welke dit wordt blijft nog even geheim, maar het park toonde onlangs op haar facebookpagina een eerste teaser, waarbij vermeld werd dat de attractie alvast uniek zou zijn voor Duitsland.

 

Fort Fun, een park gelegen in het Duitse Bestwig, zal volgend jaar een nieuwe attractie gaan openen. Het park vertelde eerder al plannen te hebben voor 2019, maar door de overnamedoor de Looping groep was het onzeker of deze nog door zouden gaan. Het lijkt er dus op dat het park woord houdt.

Na voornamelijk geïnvesteerd te hebben in het indoor gebied Fort Fun LABS, is nu het outdoorpark aan de beurt gekomen. Vorig jaar kreeg achtbaan Speedsnake nog een nieuwe trein, maar volgend jaar zal er een gloednieuwe attractie geopend worden.

Wat voor attractie het zal worden blijft voorlopig nog geheim, maar ze zal alvast uniek zijn voor Duitsland. Op een gedeelde afbeelding tilt het park al een klein stukje van de sluier op. We kunnen een beetje het thema onthullen hiervan, het zal namelijk draaien rond de adelaar en zal dus op het Western thema geïnspireerd zijn.

 

 

Bron en foto: Fort Fun