Euro Attractions Show 2018 introduceert ‘Best Exhibit Awards’

Bedrijven die zich presenteren op de komende Euro Attractions Show (EAS) 2018 kunnen voor het eerst kans maken op een ‘Best Exhibit Award’. Van 25 tot en met 27 september zal in de RAI Convention Centre in Amsterdam de jaarlijkse beurs voor de Europese amusement- en entertainment-industrie weer plaatsvinden. De ‘Best Exhibit Awards’ zullen de nieuwe producten en diensten van de producenten en leveranciers binnen de IAAPA-organisatie extra in de schijnwerpers plaatsen.

 

Een jury van leden van de wereldwijde IAAPA-koepelorganisatie (International Association of Amusement Parks and Attractions) zal alle inzendingen beoordelen en winnaars in drie categorieën  aanwijzen: stands van 9-18 m2, stands van 19-54 m2, en stands groter dan 54 m2.  De juryleden kijken zowel naar ontwerp, branding, standbemanning als aantrekkingskracht. 

 

De ‘Best Exhibit Awards’ worden al jaren uitgereikt tijdens IAAPA Attractions Expo in Orlando, Florida. Voor het eerst kunnen nu ook deelnemers aan de Europese beurs kans maken op een dergelijke award.

 

“Dit jaar zullen we de grootste beursvloer in de geschiedenis van de EAS hebben,” aldus Jakob Wahl, vice president, IAAPA EMEA Operations. “Het is daarom ook de perfecte gelegenheid om de kwaliteit en professionaliteit van onze exposanten te benadrukken. In onze industrie draait het vooral om innovatie en we weten dat we dit jaar goede voorbeelden te zien krijgen in Amsterdam.”  

Met meer dan 14.000 m2 beursvloer, verdeeld over zes hallen wordt dit de grootste EAS-beurs in de geschiedenis van het evenement. De leisure- en toerisme-industrie groeit nog steeds in Europa en de steeds groter wordende EAS-beurs is een weerspiegeling daarvan. 

 

Varierend van high-tech apparatuur en digital solutions tot decoraties en speeltuinen, het aanbod van producten en diensten tijdens EAS 2018 is dynamisch en uiteenlopend. Bezoekers zulllen kennismaken met de laatste trends, ook op het gebied van food and beverages en duurzaamheid. Tijdens de beurs die voor de derde keer naar Amsterdam komt, zullen zaken die een grote rol spelen in de Nederlandse industrie extra belicht worden zoals producten en diensten voor theaters, vakantieparken, campings, etc. 

 

Bedrijven die zich willen presenteren op de EAS kunnen nog steeds terecht op www.IAAPA.org/expos/euro-attractions-show/exhibit-sponsor

Om de EAS te kunnen bezoeken dienen bezoekers zich vooraf te registreren. Dat kan vanaf nu via www.IAAPA.org/EAS