Vijf zomernocturnes in Bellewaerde zorgen voor extra lang plezier

Vanaf 21 juli kunnen bezoekers gedurende vijf zaterdagen op rij extra lang genieten van de attracties en dieren in Bellewaerde. Tijdens de Summer Nocturnes zijn er verschillende animaties en shows voorzien in het park. Als afsluiter genieten de bezoekers van een spectaculaire vuurshow om 22 uur op het Mexicoplein.

 

Plezier tot 22 uur

Nog tot 18 augustus kunnen de bezoekers elke zaterdag tot 22 uur extra lang genieten van hun bezoek aan Bellewaerde. Naast de attracties en dieren, staat er de ganse dag extra animatie op het programma.

Straattheaterartiesten onthalen de bezoekers op komische wijze, steltenlopers wandelen sierlijk tussen het publiek en zeepbellenblazers verbazen jong en oud.

Tijdens de Summer Nocturnes worden de bezoekers getrakteerd op een spetterend optreden van Baba Yega. Daarnaast geven ook de duikers van de vernieuwde Stunt & Dive Show het beste van zichzelf.

’s Avonds wordt de nocturne afgesloten met een adembenemend vuurspektakel op het Mexicoplein.

 

Praktisch

Tijdens de zomer is Bellewaerde elke dag open vanaf 10 uur. Tijdens de Summer Nocturnes op 21 en 28 juli en 4, 11 en 18 augustus is het park open tot 22 uur. Voor de meest recente openingskalender en tickets, ga naar bellewaerde.be