Van 15 tot en met 30 september is Gardaland Oktoberfest er weer

Van 15 tot en met 30 september is Gardaland Oktoberfest er weer een mix van amusement en typische gastronomie. zaterdag 15 september  entree voor de speciale prijs van 15 euro voor wie verkleed komt in Beiers kostuum.

 

Het begint traditie te worden, het Gardaland Oktoberfest, het feest van de Beierse specialiteiten dat de bezoekers van het Park alweer voor het vierde achtereenvolgende jaar kunnen beleven. Van 15 tot en met 30 september, kan er dankzij een rijke thematisering en een culinair aanbod dat helemaal in lijn is met het evenement, weer genoten worden van dit vrolijke en een van de meest geliefde feesten van Europa, zonder te hoeven afzien van de adrenaline van de attracties van het Park.

De meest ondernemende bezoekers, die de eerste dag in Beiers kostuum naar het Park zullen komen, betalen een speciale prijs van 15 euro.

Zestien dagen lang zal het Park gehuld zijn in fantastische versieringen en spectaculaire scenografische thematiseringen, zoals 2.200 biervaten en enorme bokalen van meer dan 5 meter hoog die de straten van het Park opvrolijken, samen met wapperende vlaggen en kleurrijke draperieën.

Het centrum van de festiviteiten is piazza Valle dei Re, helemaal versierd in het teken van dit populaire Beierse feest, met dezelfde paviljoens; meer dan 1.000 zitplaatsen zorgen ervoor dat de Bezoekers zich tegoed kunnen doen aan streekgerechten van uitstekende kwaliteit: Van Beierse Pretzels met spek, kaas en augurken, tot sappige varkensschenkel, Nurembergse worst, kippenpootjes, zuurkool en patat! En verder natuurlijk bier van de vele biertappunten verspreid over het Park.

Zoals elk jaar zijn er thema-animaties in het Park die al beginnen vanaf de opening van de toegangshekken met de Welcome Show in Beiers thema om 09.55 uur: 8 dansers in schitterende Beierse kostuums in de kleuren rood en bruin verwelkomen de gasten en laten ze direct helemaal in de gezellige feestsfeer komen. De Kapuziner Bier Band vrolijkt ‘s ochtends het Camelotgebied op en speelt rond het middaguur op het podium van Piazza Valle dei Re. En dan is er natuurlijk onze supersympathieke mascotte Prezzemolo die de bezoekers begroet en graag met ze op de foto gaat in zijn typisch Beierse kostuum.

Gardaland Oktoberfest is een origineel evenement, een ervaring die je mee moet maken om het Park in een compleet andere hoedanigheid te beleven en je onder te dompelen in de folklore en de charme van deze klassieke Beierse traditie. Plezier verzekerd met ritmische muziek, meeslepende dans en heerlijk eten.

En wie nog langer wil genieten van al het amusement met een verblijf in de hotels van Gardaland Resort, hebben Gardaland Hotel en Gardaland Adventure Hotel interessante aanbiedingen voor overnachtingen van 15 tot en met 30 september.

Gardaland Hotel stelt een aanbieding beschikbaar met een overnachting in een standard double-kamer met slaapbank (maximale kamerbezetting 2 volwassenen + 1 kind tot en met 12 jaar) voor het tarief van € 286,00 per kamer per nacht. Bij de aanbieding is inbegrepen het ontbijt en de combinatietickets voor toegang tot het Park en Gardaland SEA LIFE Aquarium (kinderen van 0 t/m 2 jaar gratis).

Voor een nacht in een avontuurlijke sfeer, is er de aanbieding van Gardaland Adventure Hotel, met overnachting in themakamer, ontbijt, toegang tot het Park en Gardaland SEA LIFE Aquarium voor € 327,00 per kamer per nacht (2 volwassenen + 1 kind tot en met 12 jaar, kinderen van 0 t/m 2 jaar gratis).

De arrangementen voor de periode van 15 t/m 30 september 2018 zijn nu al te boeken; info en boekingen online www.gardalandadventurehotel.it

De openingstijden van Gardaland voor de hele periode van het Oktoberfest zijn van 10.00 tot 18.00 uur in de weekends en van 10.00 tot 17.00 uur van maandag tot vrijdag.

 

Gardaland Resort is onderdeel van MERLIN ENTERTAINMENTS plc, marktleider in familie-entertainment. Nummer 1 in Europa en de tweede grootste in de wereld wat aantal bezoekers betreft, operatief in 120 faciliteiten, 18 hotels, 6 vakantiedorpen in 25 landen verspreid over 4 continenten. De groep ambieert om haar meer dan 65 miljoen bezoekers wereldwijd unieke, gedenkwaardige en spannende ervaringen te laten beleven, door haar legendarische brands – -plaatselijk en internationaal – de inzet en de hartstocht van haar managers en haar 29.000 medewerkers (hoogseizoen). Voor meer informatie www.merlinentertainments.biz