Julianatoren presenteert “Op Avontuur met de Kaasschuit”

Nieuw Tv-programma vanaf 1 juli te zien bij RTL Telekids

De Tv-serie Jul & Julia, van Kinderpretpark Julianatoren, is zo’n daverend succes dat er de afgelopen maanden is gewerkt aan een nieuw TV concept “Op Avontuur met de Kaasschuit”. In dit nieuwe tv-programma vertelt meneer Kaasgaaf vanuit het geanimeerde boek aan een aantal kinderen, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia over spannende verhalen.

 

Op Avontuur met de Kaasschuit

Meneer Kaasgaaf, ooit een jonge matroos voer samen met Kapitein Julius en zijn vrouw Agaath op een groot schip de wereld rond. Het schip “De Kaasschuit” nam het drietal mee en samen beleefden zij de spannendste avonturen. Gedurende hun reizen ontmoeten zij keer op keer nieuwe vrienden.

 

Rond 7:20 uur bij RTL Telekids

Op zondag 1 juli wordt het verhaal met “Een Prinselijke Nacht”  verteld. Het tv-programma “Op Avontuur met de Kaasschuit” is elke zondag rond 7:20 uur te zien op RTL Telekids. Op de zaterdag er op wordt het programma op het zelfde tijdstip herhaald.

 

Voorlezen

Bij het Apeldoornse pretpark zelf wordt ook voorgelezen uit het boek “Op Avontuur met de Kaasschuit”. Meneer Kaasgaaf of mevrouw Suikerspin lezen, voordat het park geopend wordt, één van de spannende verhalen voor aan de bezoekers in het restaurant. De show is bij de toegang van het pretpark inbegrepen.