Jommekesdag in Bellewaerde

Op zaterdag 14 juli komt de bekende stripfiguur Jommeke naar Bellewaerde. Tijdens de Jommekesdag genieten bezoekers van leuke activiteiten in het park en meet & greets met Jommeke. Daarnaast krijgt iedereen de kans om zijn Jommekesalbum te laten signeren door de auteurs.

 

Meet & Greet

Tijdens de Jommekesdag kunnen bezoekers genieten van een meet & greet met hun favoriete stripfiguur. Jommeke zal de ganse dag in het park aanwezig zijn voor een leuke selfie of handtekening.

 

Activiteiten

Naast de attracties en dieren in Bellewaerde, zijn er tijdens de Jommekesdag extra activiteiten voorzien. Zo kan je deelnemen aan de Jommeke Zoektocht, een signeersessie van de auteurs bijwonen, een bezoek brengen aan de boekenstand, je laten schminken of een leuke tekening maken op de rotswand.

 

Praktisch

De Jommekesdag vindt plaats op zaterdag 14 juli van 10 uur tot 18 uur. Voor de meest recente openingskalender en tickets, surf naar bellewaerde.be.