PortAventura World gaat 40 miljoen euro investeren in nieuw hotel en attractie

Het Spaanse pretpark resort PortAventura World gaat tegen 2019 maar liefst 40 miljoen euro investeren. Als eerste wordt in het PortAventura Park het attractieaanbod uitgebreid met een nieuwe darkride. Het andere geld zal gespendeerd worden aan de bouw van een nieuw hotel.

 

Nieuw hotel:

Na de opening van FerrariLand vorig jaar en de uitbreiding met een kindergebied in datzelfde park dit jaar, wil het PortAventura World Resort zich weer gaan focussen op het aanbieden van overnachtingen. Het Resort telt nu al vijf hotels: Hotel PortAventura, Hotel El Paso, Hotel Caribe, Hotel Gold River en Hotel Mansion De Lucy. Het nieuwste hotel zal een Wild West-thema krijgen. Aan het hotel zal een kostprijs van 25 miljoen euro hangen en het zal 150 kamers tellen.

 

Nieuwe attractie:

De nieuwe attractie zal gericht zijn op de jongere bezoekers van het hoofdpark PortAventura Park. Heel veel details wou de directeur nog niet kwijt, maar het moet de ganse familie gaan aanspreken. De locatie wordt het themagebied Sésamo Aventura. De kostprijs van deze darkride zal 15 miljoen euro bedragen.

 

Bron: El Mundo

Foto: port Aventura