Mechelen krijgt een trampolinepark

Begin juni 2018 is België een trampolinepark rijker. De eigenaar van Bremhove en initiatiefnemer Tom De Sutter kregen groen licht om in de gebouwen van Huyghebaert, een vroegere groothandelaar in de Molenweide te Mechelen, een trampolinepark te openen.

 

Trampolineparken zijn helemaal in en heel wat initiatiefnemers gaan mee in deze populaire trend. Arenal Jump wordt een trampolinepark van maar liefst 2.000 m². Bremhove, die de Huyghebaert-site onder zijn vleugels heeft, maakte eerder al bekend wat het plan was met de gebouwen. Er zou een groot deel verhuurd worden aan bedrijven die op zoek zijn naar opslagruimte. Daarnaast zou een recreatieve toevoeging gebeuren in de centrale hal. Die toevoeging wordt een trampolinepark.

“Het was nog even spannend, want aan recreatie doen op industriegrond is niet evident, maar uiteindelijk zijn we blij dat alle vergunningen zo snel in orde zijn geraakt en dat we groen licht krijgen. We zijn dankbaar dat we deze mogelijkheid krijgen”, zegt initiatiefnemer Tom De Sutter in Gazet van Antwerpen. “De voorbije twee jaren waren we gevestigd op de Comet-site, maar daar moesten we een tijdje geleden vertrekken”, klinkt het. “We zijn toen op zoek gegaan naar een nieuwe thuisbasis en Huyghebaert leende zich perfect. Het is een begrip in Mechelen en een erg mooi pand.”

Naast de trampolines zal er onder meer een dodgeball- en een ninja court zijn. De werkzaamheden zijn onlangs gestart en eindigen in juni 2018.

 

 

Bron: GVA