Bellewaerde maakt zich klaar voor seizoen 2018

In het Ieperse park Bellewaerde is het aftellen tot de poorten weer openen om de eerste bezoeker van dit seizoen welkom te heten. In het park is er momenteel al een behoorlijke drukte. Overal wordt gewerkt om de bezoekers weer een leuke dag te doen beleven.

 

Bij Bellewaerde is men momenteel hard bezig met de laatste opknapwerken voor de poorten weer geopend worden voor een seizoen lang plezier. Op enkele foto’s die het park deelde op haar facebookpagina zien we hoe de hekjes in wachtrijen voorzien worden van een likje verf, paden worden schoongemaakt en de attracties de nodige smeerbeurten krijgen.

 

Nieuw horecapunt

Ook zien we dat er in het Canadese themadeel, waar de waterattractie Niagara, Torenattractie Screaming Eagle en de nieuwste aanwinst Dawson Duel gelegen zijn, een nieuw horecapunt gebouwd wordt. Dit horecapunt lijkt de oude kraampjes waar pannenkoeken en dergelijke verkocht werden te vervangen.

© Bellewaerde

 

Seizoenstart

Het nieuwe seizoen gaat van start op 31 maart. Voor de kinderen wordt een paaseierenzoektocht georganiseerd. De paaseierenzoektocht loopt  van 31 maart tot en met 15 april 2018, dit elke dag van 14u tot 16u.

 

Bron en foto’s: Bellewaerde