Parques Reunidos opent Lionsgate park in Madrid

Parques Reunidos, een Spaanse pretparkgroep die onder andere eigenaar is van Bobbejaanland en Slagharen, gaat in Madrid een nieuwe entertainmentcenter openen. Dit zal in het teken komen te staan van Lionsgate series als The Hunger Games en Mad Men.

 

Parques Reunidos gaat een samenwerking aan met Lionsgate om een nieuw indoor entertainmentcenter te openen in het iconische Estación Príncipe Pío in Madrid. Dit nieuwe park zou moeten openen in 2020 als tweede park in haar soort. Het eerste opent in 2019 in New York.

Lionsgate Entertainment City wordt het eerste Europese park en zal interactieve attracties gaan aanbieden, gebaseerd op series en films van Lionsgate. De bezoekers zullen er de wereld van de Hunger Games ontdekken of kunnen dineren in een restaurant en lounge geïnspireerd op de serie Mad Men. Speciaal voor de kinderen zullen attracties komen als een klimmuur, een simulator, een 4D theater en Virtual Reality ervaringen.

Lionsgate Entertainment City zal 4200 m2 groot worden en openen in het Príncipe Pío leisure complex, waar momenteel al een bioscoop en concertzaal gevestigd is. Het is de bedoeling dat later nog meer nieuwe parken zullen volgen in Amerika en Europa.

 

 

Bron en foto: Parques Reunidos