Six Flags Fiesta Texas sluit Scooby Doo darkride

Het Amerikaanse pretpark Six Flags Fiesta Texas opent dit jaar een gloednieuwe achtbaan met de Wonder Woman Golden Lasso Coaster. De achtbaan is een Single Rail Coaster die gebouwd wordt door RMC (Rocky Mountain Construction). Alsof dat nog niet genoeg is, kondigde het park recent aan een klassieke Darkride te sluiten en deze te vervangen door een nieuwe.

 

Ook al is de bouw van de nieuwe achtbaan Wonder Woman Golden Lasso Coaster nog volop bezig bij Six Flags Fiesta Texas, toch hield dat het park niet tegen om een extra nieuwigheid bekend te maken. Er komt namelijk een nieuwe darkride in het park, maar hierover blijven de details nog grotendeels geheim.

 

Sluiting Scooby-Doo Ghostblasters

Om plaats te maken moet de oude Darkride Scooby-Doo Ghostblasters sluiten. Deze Darkride opende in 2002 en neemt je mee in een bootritje, waarbij je met lichtpistolen op spokenjacht ging. De attractie werd gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Sally Corporation.

 

 

Nieuwe Darkride

Veel details wil het park voorlopig niet prijsgeven, maar parkdirecteur Jeffrey Siebert kon al enkele hints geven. Zo vertelde hij al dat de attractie geen Virtual Reality zal gebruiken. Verder vertelde hij dat de attractie zal openen tijdens het Memorial Day weekend 2018. Verder kon hij zeggen dat een epische strijd gestreden zal worden in het park en deelde hij een foto van twee piratenschepen die in een gevecht verwikkeld zijn.

 

 

Bron: Newsplusnotes

Foto: Jpp858, Jeffrey Siebert