Nieuwe attractie voor Kurpfalz-Park in 2018

Het bescheiden Duitse park Kurpfalz-Park opent volgend jaar een nieuwe attractie. Er komt namelijk een van de meest klassieke attracties naar het park in de vorm van een zweefmolen. Wutzels Piratenflug zal enorm veel thematisering meekrijgen en geleverd worden door het Nederlandse bedrijf Wooddesign.

 

Kurpfalz-Park is een bescheiden familiepark gelegen in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts, niet te verwarren met Churpfalzpark dat gelegen is in de Duitse deelstaat Beieren. Het park biedt voornamelijk heel wat speeltuigen aan en een dierenpark. Toch kunnen de moedigere kinderen al plaatsnemen op een rodelbaan en een alpine coaster.

Voor volgend jaar staat een mooie uitbreiding op de planning met Wutzels Piratenflug. Dit wordt een zweefmolen met heel wat decoratie. Deze molen zal gebouwd worden door het Nederlandse bedrijf Wooddesign, dat ook al instond voor zweefmolens in Plopsaland De Panne, Toverland en Majaland Kowatny.

 

 

Bron en foto: Kurpfalz-Park