Heide Park opent Peppa Pig themagebied

Het Duitse Heide Park kondigt een nieuw themagebied aan dat zal openen in 2018. Dit themagebied zal in het teken komen te staan van het tekenfilmfiguurtje Peppa Pig. De nieuwe zone zal maar liefst vier attracties tellen.

 

Het Duitse pretpark Heide Park zal dit jaar een volledig nieuwe themazone krijgen. Deze zal in het teken komen te staan van Peppa Pig, een populair tekenfilmfiguurtje. Deze zone zal gecreëerd worden op de locatie van de verwijderde Koggenmolen. De kinderattractie Wichtelhausenbahn zal aangepast worden om zo bij het nieuwe themagebied betrokken te worden.

Het nieuwe themagebied zal vier attracties tellen. De eerste attractie wordt “Schorsch’s Dino-Abenteuer”. Hiervoor wordt de oude Wichtelhausenbahn aangepast met nieuwe karretjes. Deze karretjes zullen de vorm van een dino krijgen. De tweede attractie wordt “Peppa’s Bootsfahrt”, een eendjesmolen van Metalbau Emmeln. Als derde attractie kunnen de jongste bezoekers “Opa Pig’s Zugfahrt” ontdekken, een klein rondritje met een treintje. Verder komt er een “Peppa’s Haus”, waar meet and greets kunnen plaatsvinden.

Hiermee wordt Heide Park het tweede park uit de Merlin Entertaiment groep dat een Peppa Pig zone krijgt. Onlangs kondigde het Italiaanse park Gardaland ook al een gelijkaardig project aan.

 

Bron en foto’s: Heide Park