Fotoalbum: Winterwonderland Londen 2017

De kermis van Winter Wonderland vindt elk jaar plaats in Hyde Park, in het hartje van Londen. Het is veel meer dan enkel een kermis in kerstsfeer! Met een grote kerstmarkt erbij, een ijsbaan alsook een beiers bierdorp is er voor elk wat wils! Alle aanwezige attracties worden ondergedompeld in de kerstsfeer. Zo kan je in een kerstbal rond de kerstboom draaien en word onder meer de Fantasy Mouse vanuit Fantasy Island verplaatst en aangepast qua uiterlijk naar Ice Mountain, een heuse indoor wild mouse met vele toegevoegde effecten. Sinds enkele jaren duiken er ook steeds meer Duitse attracties op met onder andere Alpen Hotel en de grootste reizende achtbaan ter wereld, Olympia Looping. Themeparkfreak Dimitri trok naar deze kermis en bracht enkele leuke foto’s mee.