[:nl]Treintje Slinky Dog Dash-achtbaan onlangs gearriveerd bij Disney’s Hollywood Studios[:]

[:nl]Bij Disney’s Hollywood Studios wordt momenteel een nieuw Toy Story-gebied gebouwd. Dit gebied zal volgend jaar openen en twee grote attracties bevatten. Eén van de grote attracties is de Slinky Dog Dash achtbaan, waarvan onlangs het treintje onthuld werd.

 

Nadat de track van de baan compleet was, was het wachten op het arriveren van een treintje, dat op de Slinky Dog Dash-achtbaan zou komen te staan. Een treintje kwam onlangs aan in het park en werd onthuld aan de pers.

 

 

Slinky Dog Dash is een achtbaan die vervaardigd werd door de Duitse fabrikant Mack Rides. Dit is slechts één van de twee belangrijkste attracties in het nieuwe gebied. De andere wordt Alien Swirling Saucers, waar de groene wezentjes uit de films de bezoekers zullen meenemen voor een ritje op één van hun vliegende schotels.

 

 

Bron en foto: Disney[:]