Monster invasie bij Holiday Park tijdens Halloween

Het Duitse Holiday Park krijgt tijdens de Halloween periode weer heel wat duistere wezens over de vloer, die tijdens enkele nocturnes zorgen dat de bezoekers extra op hun hoede moeten zijn.

 

Het Halloweenseizoen bezorgt niet alleen de volwassen fans een onvergetelijke ervaring tijdens de vele Fright Nights, maar ook voor de jonge Holiday Park bezoekers zijn heel wat leuke en spannende belevenissen voorzien. Het hele park wordt ondergedompeld in een griezelige, maar tegelijk gezellige en vrolijke halloweensfeer. Denk: ontelbare pompoenen en onverwachte verrassingen die schuilen achter elke hoek!

 

Kids Halloween

Aanvullend op het vaste showprogramma, kunnen de jongste gasten genieten van een speciale interactieve Halloweenshow (15 min.). Kiki en Koning Pompoen zullen de kinderen met spelletjes entertainen waar iedereen aan kan deelnemen. Halloween wordt dus een echt festijn voor de kleine spookjes!

Dit evenement vindt plaats op 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 21, 22, 28, 29, 30, 31 oktober 2017 en 1 november 2017.

 

Halloween Fright nights

Tijdens de Halloween Fright Nights verandert Holiday Park in een eng oord, een hoogtepunt voor de hele familie maar ook de die hard Halloween fans!

Overdag verloopt alles nog familiaal, maar wanneer de duisternis valt kamen enge wezens tot leven. In de drie scarezones: Zombie Factory, Virus Attack en Camp Sonnenschein, toegankelijk vanaf 16 jaar, zullen scare actors zelfs de dapperste Halloweenliefhebbers de stuipen op het lijf jagen.

 

De nocturnes worden afgesloten met een groot vuurwerk op het dorpsplein.

 

De nocturnes vinden plaats op: 14, 21, 28 en 31 oktober 2017. Het park blijft dan geopend tot 22 uur, op 31 oktober zelfs tot 23 uur.