Fotoalbum: Plopsa Coo – juli 2017

In onze Belgische Ardennen, aan de watervallen van Coo, ligt het charmante parkje Plopsa Coo. Plopsa Coo is een park dat omgeven is door de groene natuur en dat zorgt voor een gezellige sfeer. In het park vinden we twee zeer leuke achtbanen terug. Vicky The Ride is een Spinning Coaster, gebouwd door Gerstlauer. Bij deze baan draai je meermaals in het rond tijdens een snelle rit. Halvar The Ride is een terreincoaster, uniek voor België. Deze achtbaan maakt haar ritje op een helling tussen de bomen door. Het bochtige parcours heeft enkele snelle bochten en airtime-heuveltjes. Wie wil genieten van het uitzicht kan plaatsnemen in de Zetellift, die je meeneemt naar een uitkijktoren gelegen op de berg tegenover het park of kan een ritje maken op de Mega Mindy Flyer, die je meeneemt naar een grote hoogte, waarbij je een overzicht van het hele park en de groene omgeving krijgt. Tijdens ons bezoekje was het Piña Colada Weekend, waarbij de meisjes van K3 de bezoekers trakteerden op een optreden.