Valleyfair opent Larson Looper in 2018

Het Amerikaanse pretpark Valleyfair kondigde aan een Larson Looper te openen in 2018. Dit type attractie wordt soms verkeerdelijk als achtbaan aangekondigd, maar eigenlijk is het een grote flatride. Zo kondigt Valeyfair deze attractie ook aan. Bij dit type attractie rijdt een treintje doorheen een eindeloze looping.

 

Valleyfair zal volgend jaar uitpakken met Delirious. Deze enorme flatride wordt gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Larson en wordt een Larson Looper genoemd. De attractie zal gebouwd worden in de nostalgische themazone Route 76.

In deze 21 meter hoge attractie zitten de berijders rug aan rug en kunnen ze naar de anderen voor hen kijken tijdens de intense rit. De trein gaat meermaals doorheen de looping, zowel voorwaarts als achterwaarts.

 

Een voorbeeld van de attractie:

 

 

Bron en foto: Valleyfair