Plopsaland De Panne open op 1 september

Met het einde van de grote vakantie in zicht heeft Plopsaland De Panne besloten om een brug te maken tussen 31 augustus en het eerste weekend van september. Het park zal dus uitzonderlijk op 1 september open zijn.

 

Plopsaland De Panne kreeg de laatste weken wel vaker de vraag of het park open is op 1 september. Dit omdat sommige scholen het nieuwe jaar pas inzetten op maandag 4 september. “We zijn sowieso open tot en met donderdag 31 augustus en tijdens het eerste weekend van september. Het is dus logisch dat we ook die ene dag open blijven voor wie een extra dagje vakantie heeft.”, licht Parkmanager Wim Wauters toe.

 

Ook de andere Plopsa-parken zijn open

Ook voor wie liever gaat zwemmen in Plopsaqua is er goed nieuws. Het best bezochte waterpark van de Benelux is eveneens open op 1 september. Plopsa Coo, in de prachtige vallei van de Amblève, zal ook uitzonderlijk open zijn voor mensen die graag het einde van de zomervakantie in de Ardennen doorbrengen.  Bij slecht weer is Plopsa Indoor Hasselt de ideale bestemming om het einde van de vakantie door te brengen.

 

Alle openingsdagen en -uren van de Plopsa-parken zijn terug te vinden via www.plopsa.be.