Haventhema voor nieuwe ingang Toverland

Het Nederlandse attractiepark Toverland is momenteel volop bezig met de bouw van een nieuw themagebied, maar ook een compleet nieuwe ingang. Deze ingang zal als thema een havenstad krijgen. Dat konden we zien op concepttekeningen die uitgelekt zijn via facebook.

 

Iedereen was enorm benieuwd naar de nieuwe ingang die gebouwd wordt bij Toverland. Deze komt te liggen achter de houten achtbaan Troy. Deze nieuwe ingang zal toegang bieden tot de verschillende themagebieden van het park.

Over het thema van de nieuwe ingang hield Toverland de lippen strak op elkaar, maar vandaag doken enkele concepttekeningen op op Facebook. Op deze tekeningen zien we dat de nieuwe ingang een havenstadje wordt. Na het doorlopen van de ingang komt men op een centraal plein, waar een podium voorzien is.

Vanop het plein zullen de bezoekers toegang hebben tot drie themagebieden in het park, de Troy Area, De Magische Vallei en het nieuwe gebied. Dit nieuwe gebied zal ook volgend jaar geopend worden. In dit gebied komen alvast een wing coaster en een boottochtje, maar verder blijft alles geheim.

 

 

Foto’s: Themepark.nl

 

“Toverland liet ondertussen weten dat deze concepttekeningen afkomstig zijn uit een voorstudie en niet meer helemaal up-to-date zijn: “De Concepts-arts zijn een voorstudie van het nieuwe entreegebied. Deze werden reeds gemaakt in de zomer van 2015 en zijn niet meer actueel. Ondertussen zijn diverse wijzigingen doorgevoerd.”