Mickey and Minnie’s Runaway Railway komt naar Disney’s Hollywood Studios

Disney’s Hollywood Studios krijgt de allereerste Disney attractie die volledig gebaseerd is op Mickey en Minnie. Deze zal de Great Movie Ride vervangen in het park.

 

Tijdens de D23 expo werd onthuld dat de Great Movie Ride zal verdwijnen in Disney’s Hollywood Studios. In dit gebouw zal namelijk de allereerste attractie openen die in het teken staan van Mickey en Minnie. Bij deze rondrit zullen de bezoekers als het ware door het grote scherm stappen en terechtkomen in een knotsgekke Mickey Mouse cartoon.

De attractie is gebaseerd op de korte tekenfilms die vertoond worden op het Disney kanaal. De regisseur en supervising director werken mee aan de attractie, die zal beginnen met een gloednieuwe tekenfilm.

Mickey and Minnie’s Runaway Railway zal een nieuw verhaal bevatten en een themalied dat meteen mee te zingen valt. De ingenieurs werken aan een nieuwe technologie om de tekenfilm op een 3-dimensionale manier te tonen. Er wordt gewerkt met speciale projecties, die 3D beelden tonen, zonder dat er een speciaal brilletje nodig is. Een 2,5D dus.

 

De Great Movie Ride attractie zal nog te bezoeken zijn tot 13 augustus, daarna gaan de werkzaamheden van start. Dit was de laatste originele attractie uit het openingsjaar van het park. Een openingsdatum voor de nieuwe attractie is momenteel nog niet meegedeeld.

 

Bron en foto’s: Disney