Fotoalbum: Movie Park Germany – juni 2017

“Een nieuwe achtbaan in Movie Park Germany, die moeten we dringend uittesten” dachten de Themeparkfreaks. We bezochten in juni dan ook het Duitse park Movie Park Germany. De nieuwe achtbaan werd gebouwd door Mack Rides en wordt tot driemaal toe gelanceerd, waarvan eenmaal achterwaarts op een spike. De nieuwe achtbaan kreeg de naam “Star Trek: Operation enterprise”. Rond de ingang ontstond een volledig nieuwe zone – Federation Plaza. De Star Trek achtbaan torent al hoog boven alles uit wanneer je het park binnenwandelt en werd zo een instant eyecatcher. Maar het park biedt uiteraard veel meer. Nog een eyecatcher is de 60 meter hoge droptoren High Fall. Wie het park bezoekt, mag zeker de indoorachtbaan Van Helsing niet voorbijlopen, een verborgen toppertje van Gerstlauer. Aan shows ook geen gebrek, een musical en de topshow Crazy Cops, waar de stunts met auto’s meer dan indrukwekkend zijn.