Disney’s Epcot krijgt twee nieuwe attracties

In het Amerikaanse Disneypark Epcot liggen er heel wat plannen op tafel voor een volledige make-over van het park, deze werden onlangs onthuld tijdens D23 conventie. De eerst wordt een kopie van de Ratatouille darkride in Parijs. Een tweede nieuwe attractie staat in het teken van Guardians of the Galaxy.

 

In Disney’s Epcot staat er heel wat te gebeuren. Epcot krijgt een grote make-over, waaronder twee nieuwe attracties. Ellen’s Universe of Energy zal vervangen worden door een Guardians of the Galaxy.  Details over de attractie werden nog niet bekend gemaakt, maar het zou gaan om een mix van achtbaan en darkride.

 

Een andere nieuwe attractie wordt de Darkride Ratatouille. Deze kennen we van Disneyland Paris. Bij deze darkride wordt gebruik gemaakt van een trackless systeem waarop karretjes rijden. Deze karretjes nemen bezoekers mee op reis doorheen de wereld van Remy, de rat.

 

Deze darkride zal in het Franse deel van het park te vinden zijn. In de plannen wordt een gebied vermeld van ongeveer 2 hectare groot, een gebied dat momenteel nog niet in gebruik is. Op het gebied staan enkel opslagruimtes, maar geen attracties.

Ook Futureworld krijgt een grote opknapbeurt! Maar dat is nog lang niet alles. In het Chinese gedeelte komt een nieuwe naadloze CircleVision film!  Verder werd onthuld dat de Simulator Mission: Space, die al een tijdje gesloten is vanwege renovaties, opnieuw zal openen met een nieuwe missie. Details bleven uit, maar de bezoekers zouden afgeschoten worden voor een avontuur rond de rode planeet, Mars.

Tegenover Mission: Space komt een nieuw restaurant, dat een ruimte thema krijgt. Hieruit gaan bezoekers uit elk raam uitkijken over de planeet aarde.

 

 

Bron en foto’s: Disney