Dave Roelvink & Jonna Fraser gaan los tijdens Out Of Control in Walibi Holland

Zaterdag stond Walibi Holland volledig in het teken van ‘Don’t be Normal, be Out of Control’. Vanaf 15:00 uur tot maar liefst 23:00 uur konden Walibi gasten hun inner party animal opzoeken voor de hardste beats. Er kon worden meegebounced op onder andere Dave Roelvink, Johnny 500, Phalerieau, Jasha Rudge & Jonna Fraser.

 

Dave Roelvink & Jonna Fraser 
Zoals vanouds trok Dave Roelvink met zijn opzwepende muziek en moves vooral de aandacht van de honderden meiden voor het podium. Jonna Fraser, recent nog gekozen tot Best Singer 2017 tijdens de Funx Music Awards, liet zien waarom hij één van de top acts van Out of Control 2017 was. Hij ging helemaal los voor een uitzinnig Walibi publiek.

 

#Lekkergaan
Walibi Holland heeft de smaak te pakken want al over anderhalve week begint #Lekkergaan; zes woensdagen in juli en augustus. Hét festival waar fantastische muziek gecombineerd wordt met de te gekke rides van het park. Een festival waar vriendschap, love, peace & happiness centraal staat. Check walibi.nl voor meer info.

 

Walibi Holland
Walibi Holland is dit seizoen nog tot 29 oktober geopend. Vanaf 9 juli kun je tot 20:00 uur in alle achtbanen, waaronder de nieuwste aanwinst: Lost Gravity. In juli en augustus vinden de #Lekkergaan avonden plaats (19 en 26 juli, 2, 9, 16 en 23 augustus) en is het park geopend tot 23:00 uur. Check voor de overige openingstijden www.walibi.nl