Universal Studios Hollywood opent nieuwe Dreamworks attractie

Universal Studios Hollywood gaat een nieuwe attractie openen die in het teken van de Dreamworks figuurtjes staat. Een van de figuurtjes die naar het park komt is Kung Fu panda, maar ook Hello Kitty zal haar intrede maken in het park.

 

Door de overname van DreamWorks Animation, zal Universal Studios Hollywood binnenkort de rode loper uitrollen voor een unieke, ongeziene Dreamworks Theater attractie. Deze zal openen in 2018 en krijgt enkele attracties die in het teken staan van de Dreamworks figuurtjes. Een van de attracties wordt een avontuur gebaseerd op Kung Fu panda. Deze wordt gebouwd in samenwerking met Universal Creative en DreamWorks’ Artists. In deze attractie zullen de gasten op een legendarische reis gaan, die een sterke verhaallijn combineert met projection mappings en LED licht effecten. Een niet te stoppen avontuur dat je volledig zal onderdompelen in de wereld van Kung Fu Panda.

Enkele Dreamworks personages zullen hun intrede maken als mascottes waarmee de bezoekers op de foto kunnen gaan. Je kan ontmoetingen verwachten met Po en Tigres uit Kung Fu panda, Alex, de pinguins – Skipper, Rico, Kowalski en Private uit Madagascar en Puss ’n Boots zal Shrek en Fiona vergezellen.

Hello kitty, het pop icoon gecreëerd door het Japanse bedrijf Sanrio, zal in 2018 ook naar Universal Studios Hollywood komen. De figuurtjes uit deze reeks zullen opgenomen worden in de merchandise en Hello Kitty zal als mascotte in het park te vinden zijn.

 

 

Bron en foto: Universal Studios Hollywood