Toverland start online verkoop tickets Halloween

Dit jaar worden de tickets voor het succesvolle Halloweenevenement in Attractiepark Toverland voor het eerst uitsluitend online en op datum verkocht. Vanaf heden kunnen liefhebbers hun entreetickets aanschaffen via de website van het park. Het populaire evenement vindt plaats op acht dagen in oktober.

 

Tickets kosten €30,- per stuk en zijn met ingang van dit jaar alleen online verkrijgbaar via www.toverland.com/halloween. Tevens dient men de bezoekdatum vooraf aan te geven, waarbij geldt dat er een maximum aantal tickets per dag beschikbaar is. Abonnementhouders van Toverland hebben gegarandeerd op twee dagen naar keuze gratis toegang tot het toonaangevende evenement; de overige dagen kunnen bezocht worden indien deze nog niet uitverkocht zijn. “Ons Halloweenevenement is door de jaren heen een begrip geworden. Door te werken met tickets op datum kunnen we de bezoekersspreiding nog beter monitoren en onze gasten een optimale Halloween-ervaring blijven meegeven”, aldus operationeel directeur Benny Steijvers.

 

Waar Halloween in Toverland in het openingsjaar 2001 nog bestond uit één avond, is het nu uitgegroeid tot het meest succesvolle evenement van het attractiepark. Vorig jaar mocht het park maar liefst 55.000 bezoekers verwelkomen tijdens Halloween. Dit jaar vindt het evenement plaats op 13, 14, 18, 19, 20, 21, 27 en 28 oktober. Bezoekers kunnen de gehele dag gebruik maken van de attracties en faciliteiten van het park, waarna in de avonduren het park wordt overgenomen door angstaanjagende figuren. In maar liefst acht verschillende scare zones worden de zenuwen flink op de proef gesteld en kijken bezoekers hun angsten in de ogen.

 

Bekijk hier een teaser voor Halloween 2017.