BV’s testen Dawson Duel in Bellewaerde

In het West-Vlaamse pretpark Bellewaerde hebben bekende Vlamingen Eline De Munck en Joke van de Velde het tegen elkaar opgenomen op de nieuwste attractie Dawson Duel. Ook zijn er nieuwe onrides verschenen van de Alpine Coaster en hebben we nog heel wat foto’s voor jullie van het uitzicht vanop de nieuwe attractie.

 

Vlaams actrice, zangeres en presentatrice Eline De Munck en ex-Miss België Joke van de Velde hebben het tegen elkaar opgenomen in Dawson Duel. Dawson Duel is de nieuwe attractie van Bellewaerde dat vorige week vrijdag opende. Het is de eerste duellerende Alpine Coaster van Europa en ook de eerste alpine coaster die gemaakt is op een kunstmatige heuvel. Wie het duel heeft gewonnen, kan je hieronder bekijken.

 

Door de verschillende bochten in het parcours blijft het gedurende de volledige rit spannend. Pas op het einde van het parcours wordt duidelijk wie er wint. Dat kan je goed zien in onderstaande video die gefilmd is vanuit een groen bakje vanop de linker track.

 

Maar voor de bezoekers naar beneden kunnen racen moeten ze eerst via een grote wandelbrug tot op het hoogste punt van de attractie geraken. Dat levert heel wat mooie uitkijkpunten op. Op onderstaande foto’s valt het op hoe ver je kan zien vanaf de wandelbrug.

Hier kan je ook nog een virtuele wandeling maken op de loopbrug.

 

Voor wie graag nog meer over Dawson Duel wilt te weten komen, kan hier terecht.

 

 

 

Foto’s: Bart Seghers