Bezoekers sporen nu vlot naar Comics Station Antwerp met een B-Dagtrip

Comics Station Antwerp bezoeken gaat nu nog vlotter dankzij een B-Dagtrip, die de toegang tot het indoor pretpark bundelt met een retour-treinticket. Bezoekers die van deze nieuwe formule gebruikmaken, genieten van een gunstig tarief en talloze andere voordelen.

 

Wie dit ticket boekt, geniet niet alleen van een voordelig tarief, maar bespaart zich meteen heel wat kopzorgen op het vlak van mobiliteit. Zo hoef je geen parkeerplaats te zoeken, sta je niet in de file en kan je je zo in alle rust voorbereiden op een dag vol plezier.

 

De prijs van deze B-dagtrip omvat de treinreis heen en terug in 2e klas naar het station Antwerpen-Centraal én de toegang tot het park. Omdat je alles in één formule koopt, geniet je op elk onderdeel meteen van een mooie korting.

 

“Comics Station Antwerp bevindt zich in het hart van het station Antwerpen-Centraal. Wereldwijd zijn we zelfs het eerste park dat zich in een treinstation bevindt. We willen onze bezoekers dus volop aansporen om met de trein te komen”, zegt CEO Wim Hubrechtsen. “We zijn er zeker van dat ze dat met veel plezier zullen doen. Met deze B-Dagtrip zullen we nog meer het verschil kunnen maken op gebied van mobiliteit.”

 

Voor NMBS is de komst van Comics Station in Antwerpen-Centraal een extra troef. Antwerpen-Centraal is één van de belangrijkste stations van Vlaanderen. Dagelijks stappen in dit station meer dan dertigduizend reizigers op de trein. Met de opening van Comics Station Antwerp hoopt NMBS dat Antwerpen-Centraal nog meer reizigers en bezoekers zal aantrekken en nog meer mensen zal verleiden om voor de trein te kiezen.

 

Een B-dagtrip voor Comics Station Antwerp is voor kinderen jonger dan 3 jaar gratis. Voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar kost het €19.50 en voor iedereen van 12 jaar en ouder is dat €27.50. Groepen vanaf vijftien personen betalen €24,90 per persoon en kunnen reserveren via groepsboekingen@comicsstation.be (1 persoon gratis per 15 betalenden).

 

De B-dagtrips voor Comics Station Antwerp zijn nu verkrijgbaar op www.comicsstation.be