Primeur: Beroemde TV-clown Pipo in de Julianatoren

Samen met Mammaloe is de beroemde clown Pipo vanaf 14 april te zien bij de Julianatoren. De Julianatoren heeft hiermee de primeur! Pipo de Clown zal na zijn shows in het Apeldoornse pretpark namelijk te zien op televisie en het theater. Deze vrolijke familie voorstelling vol muziek, humor en circus is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen en te zien tot en met 28 mei.

 

De show

Pipo en Mammaloe parkeren hun Pipowagen op de Julianatoren voor een vrolijke show vol meedoedansjes en meezingliedjes. Het is een spannende dag, want Pipo is jarig, dus het belooft een groot feest te worden. Maar het lijkt erop dat Mammaloe van niets weet. Ze zou de verjaardag van Pipo toch niet zijn vergeten? Of zou het een grapje zijn om Pipo eens flink te laten schrikken?

 

Pipo ook terug op TV                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Pipo en zijn vrouw Mammaloe zijn een waar begrip in Nederland. Sinds de jaren ’50 reist Pipo de Clown rond in zijn Pipowagen. Ook de klunzige Klukkluk zal menigeen nog kunnen herinneren van vroeger. Pipo is in een nieuw jasje gestoken en ook de verhaallijn is door Van Hoorne Entertainment van deze tijd gemaakt. Naast de theatervoorstellingen “Pipo en de Piratenprinses”, is de beroemde clown samen met de andere circusvrienden, medio september, terug op televisie met een gloednieuwe TV-serie bij RTL Telekids.

 

Gratis naar Pipo

Met het gezinsabonnement van de Julianatoren ga je gratis naar de voorstelling van Pipo. Het abonnement biedt, naast een seizoen lang toegang tot het pretpark, gratis toegang tot alle evenementen bij de Julianatoren. Pipo is twee keer per dag in het Jul & Julia Theater te zien van 14 april en met 28 mei. Kijk voor de exacte showtijden op www.julianatoren.nl.