Plopsa organiseert sollicitatiespeeddate op achtbaan

Plopsa maakte afgelopen week haar toekomstplannen bekend. De groei van de pretparkengroep gaat gepaard met heel wat nieuwe vacatures. Om zeker te zijn dat kandidaten over de nodige dosis pretparkliefde beschikken organiseert Plopsa sollicitatiespeeddates op de gloednieuwe achtbaan Heidi The Ride.

 

Een hotel, vakantiehuisjes, nieuwe waterparken, nieuwe themazones in de bestaande parken,… Plopsa blijft de komende jaren aan een stevig tempo uitbreiden. Hierdoor is de groep constant op zoek naar nieuwe profielen. Momenteel staan er meer dan 75 vacatures open voor bijverdieners, seizoenfuncties en functies in vast dienstverband. Zo is de Plopsa Group momenteel op zoek naar een Payroll Officer, Food & Beverage Director, Operations Assistant, Teamleader Groendienst, enzovoort. Maar Plopsa trekt ook volop jong talent aan. “We hebben een Young Potential programma waarbij we jongeren uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, op basis van hun profiel en interesses geven we ze een passende functie binnen ons bedrijf.”, legt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, uit.

 

 

Om zeker te zijn dat sollicitanten over de nodige portie funfactor beschikken om bij de themaparkengroep aan de slag te gaan pakt het bedrijf uit met een ludieke actie. “We nodigen kandidaten uit voor een korte maar krachtige speeddate op onze nieuwe attractie Heidi The Ride.”, vertelt HR Director Niko Parmentier. “Tijdens de rit krijgen ze héél kort de tijd om zichzelf voor te stellen aan onze recruiters. Als ze ons kunnen overtuigen gaan ze verder naar het uiteindelijke sollicitatiegesprek.”

 

De sollicitatiespeeddates vinden plaats op donderdag 11 mei 2017 in Plopsaland De Panne. Kandidaten kunnen zich inschrijven via www.plopsalanddepanne.be/nl/form/speeddaten-met-heidi.

 

Meer info over de openstaande vacatures bij Plopsa kan je terugvinden op www.plopsajobs.be.