Pairi Daiza voor vijfde maal op rij benoemd tot beste dierentuin van België en Nederland

Pairi Daiza deelt met veel trots de resultaten van de 7de editie van de Diamond ThemePark Awards. Tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking, ware Oscars voor de sector, worden dierentuinen en pretparken uit België en Nederland bekroond. Volgende prijzen werden deze ochtend aan Pairi Daiza toegekend tijdens de prijsuitreiking in Walibi Belgium:

 

  • Beste zoo 2017 (België & Nederland)
  • Mooiste dierenverblijf 2017 voor de Tijgertempel (België & Nederland)
  • Mooiste geboorte 2017 voor de geboorte van Tian Bao de reuzenpanda

 

« Het is een eer om deze awards te mogen ontvangen in naam van alle medewerkers wiens werk hiermee wordt bekroond », vertelt Eric Domb CEO van Pairi Daiza « Zowel onze architecten, dierenverzorgers, parkmedewerkers als onze technische afdeling worden vandaag in de bloemetjes gezet. Dit is voor ons een extra aanmoediging om aan onze bezoekers een nog mooiere reis aan te bieden. »