Nieuwe Cone glijbaan opent op 1 mei in Duinrell

Duinrell is bezig met een grote uitbreiding van het waterpark het Tikibad. Bij de grote uitbreiding hoort een grote nieuwe kinderzone met verschillende waterspeeltoestellen en glijbanen voor de allerkleinsten, maar er is ook een nieuwe spectaculaire glijbaan voorzien, namelijk de driedubbele Cone glijbaan.

 

Deze Crazy Cone glijbaan is de eerste Cone glijbaan van de Benelux die drie Cones bevat. De Crazy Cone glijbaan is 20 meter hoog en 163 meter lang. Bezoekers zullen in banden van twee personen naar beneden kunnen glijden. De nieuwe attractie moet op 1 mei openen in het Tikibad. De volledige bouw van de attractie kan worden gevolgd op het YouTube kanaal van Duinrell en op onze website natuurlijk via deze link.

 

Hieronder vind je de verschillende afleveringen over de Crazy Cone glijbaan terug. In de afleveringen kom je onder andere te weten hoe je zo’n glijbaan bouwt, hoeveel stukjes je nodig hebt om deze spectaculaire glijbaan te bouwen en hoe het eruit ziet vanuit de lucht. Veel kijkplezier!

 

 

 

 

 

Video’s: Duinrell