Nieuwe achtbaan geleverd bij Warner Bros Movie World Australië

Warner Bros Movie World, gelegen in Queensland, Australië, gaat de langste achtbaan van het land te bouwen. Deze nieuwe megacoaster die zo’n 60 m hoog zal zijn krijgt alvast een opvallende kleur.

 

Warner Bros Movie World Australië is volop bezig met de bouw van een gloednieuwe achtbaan. Eerder vertelde het park al aan de lokale pers dat het gaat om de langste achtbaan van het land, die een hoogte krijgt van 60 meter.

Voor de bouw werd beroep gedaan op de Duitse bouwer Mack Rides. Het gaat om een Mega Coaster waarvan niet veel meer info bekend is. Onlangs werden de eerste trackdelen geleverd in het park en het eerste dat opvalt, is de roze kleur.

De nieuwe achtbaan maakt deel uit van een van de vele nieuwe investeringen in het park. In deze plannen zit onder meer 31 miljoen euro voor een nieuw golfterrein, hotel en parking. Het golfterrein van 15 hectare is al in opbouw en zal eind 2017 moeten openen.

 

Bron en foto’s: Warner Bros Movie World