Nickelodeon fandagen in Bellewaerde

De televisiefiguren van Nickelodeon komen opnieuw naar Bellewaerde! Tijdens het weekend van 22 en 23 april kunnen de bezoekers genieten van tal van extra activiteiten en verrassende ontmoetingen met Dora, de lieve hondjes van Paw Patrol, SpongeBob en de Teenage Mutant Ninja Turtles.

 

Meet & greets

Bezoekers kunnen tijdens de Nickelodeon Fandagen hun favoriete Nickelodeonfiguren ontmoeten. Dora, de lieve hondjes van Paw Patrol, SpongeBob en de Teenage Mutant Ninja Turtles zullen aanwezig zijn in het park.

 

Activiteiten

Naast de vele attracties en dieren in Bellewaerde, zijn er tijdens de Nickelodeon Fandagen extra activiteiten voorzien. Zo is er de grote Nickelodeon speurtocht in het park, de Paw Patrol Playzone, de Nintendo Yokai-Watch en een overdekte speelhoek met tal van leuke spelletjes. Verder kunnen kinderen hun creativiteit kwijt in de Shimmer & Shine Tent waar ze kunnen knutselen.

 

Praktisch

De Nickelodeon fandagen vinden plaats op zaterdag 22 en zondag 23 april 2017 telkens van 10 uur tot 18 uur. Tickets zijn beschikbaar aan €26 in plaats van €32 op www.bellewaerde.be.