Walibi: opening nieuw seizoen op 1 april met paaslabyrint

Het grootste pretpark van België voor alle leeftijden opent op 1 april zijn deuren met attracties en sensaties voor jong en oud. Ook kunnen iedere dag tijdens de paasvakantie kinderen tot twaalf jaar op zoek gaan naar eieren in het paaslabyrint. 

 

Tijdens de paasvakantie worden kinderen tot twaalf jaar extra in de watten gelegd. Ze kunnen niet alleen genieten van vele attracties op hun maat in ‘Walibi Playland’ en van splash coaster PULSAR – kinderen vanaf 1 m 20 mogen al op de attractie ! – maar ze kunnen ook iedere dag van 14 tot 16 uur 30 deelnemen aan een paaseierenzoektocht met paaslabyrint in de zone voor de Weerwolf.

Alle kinderen die aan de zoektocht deelnemen worden beloond met chocolade eieren van Jacques.

Om helemaal in de paassfeer te komen, kunnen de kinderen zich ook gratis laten schminken in de schminkstand én is er een springkasteel speciaal voor hen voorzien.

 

Beste nieuwe attractie ter wereld

De beste nieuwe attractie ter wereld – en tegelijk de snelste én hoogste coaster van de België – , staat in Walibi Belgium. Kenners noemen PULSAR een ‘splash coaster’ omdat na de snelheid en hoogte er ook een enorme splash bijkomt. Bovendien is dit de allereerste attractie in de hele wereld die deze combinatie maakt. De attractie heeft vorig jaar een heel prestigieuze prijs in ontvangst mogen nemen tijdens de jaarlijkse IAAPA Brass Ring Awards in Orlando (Florida). De International Attraction & Amusement Parks Associations (IAAPA) is het internationaal orgaan dat alle spelers in de pretparksector van over de hele wereld overkoepelt. Tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking in Orlando ontving PULSAR de prijs voor ‘Best New Attraction of the World.’

Het park opent op 1 april om 10 uur en is open tijdens de paasvakantie. Openingsuren zijn terug te vinden op www.walibi.be