Openingsdatum bekend gemaakt voor Pandora: The World of Avatar in Animal Kingdom

Een van de grootste projecten waar vele Disney en pretparkfans op zitten te wachten is ongetwijfeld “Pandora: The World of Avatar” in Animal Kingdom te Orlando. In dit nieuwe gebied zullen de bezoekers ondergedompeld worden in de wereld rond de film Avatar. Disney maakte de openingsdatum bekend.

 

27 mei 2017, dan is het zo ver. Dan opent Pandora: The World of Avatar in het Animal Kingdom park te Orlando. Dit park is een onderdeel van het bekende Walt Disney World Resort. Sinds 2014 wordt er met man en macht gewerkt aan dit nieuwe uiterst gedetailleerde themagebied.

We zullen in het “Avatar Land” twee hoofdattracties terugvinden. De eerste wordt Na’vi River Journey. Bij deze attractie maak je een bootvaart over een heilige rivier doorheen een jungle vol lichtgevende planten. AVATAR Flight of Passage wordt dan weer een vliegsimulator. Je neemt plaats op een van de Banshees en maakt een vlucht over het Avatar land.

Ook aan eetgelegenheden geen gebrek. Satu’li Canteen zal het grootste restaurant worden in het gebied, Pongu Pongu een drankmogelijkheid en bij Windtraders kan je toffe souvenirs kopen.

 

Bron en foto’s: Disney