Nieuwe achtbaan voor Freizeit-Land Geiselwind

Freizeit-Land Geiselwind werd eind vorig jaar overgenomen, na een moeilijke periode met dalende bezoekersaantallen. De nieuwe eigenaar, een voormalig kermisuitbater, liet er geen gras over groeien en kondigde de komst aan van meerdere nieuwe attracties.

 

Freizeit-Land Geiselwind kondigde zonet aan dat het park een nieuwe achtbaan krijgt. Het park werd eind vorig jaar overgenomen en sindsdien is de nieuwe eigenaar aan de slag gegaan met het opknappen van het dierenpark.

Verder werd de komst van tien nieuwe attracties aangekondigd. Daaronder zal zich een achtbaan bevinden. De foto die het park deelde toont een Big Apple achtbaan, mogelijk afkomstig van de kermis, zoals ook alle andere nieuwe attracties van de kermis afkomstig zijn.

 

De andere nieuwe attracties die al bekend zijn, zijn twee vrijevaltorens, een zweefmolen, botsauto’s, een frisbee van KMG en een spookhuis.

Ook komt er een nieuw grillrestaurant naar het park en wordt de souvenirshop opgeknapt. Deze gebouwen zullen een piratenlook krijgen.

Bron en foto’s: Freizeit-Land Geiselwind