Het carnaval van Rio neemt Aqualibi over tijdens de krokusvakantie

Van 24 februari tot en met 5 maart zullen reusachtige ballonnen in en boven het water voor een tropische sfeer zorgen in het waterpark. De eerste vrijdagavond van de krokusvakantie worden de lichten ook gedimd en voeren sambadanseressen in hun veelkleurig kostuum met veren een show op. 

 

Zin om tijdens de krokusvakantie carnaval te vieren zoals in Brazilië – met warme temperaturen inbegrepen? Dan is Aqualibi the place to be. Dansen op de maat van de samba onder een veelkleurige hemel ballonnen en van een heerlijke cocktail genieten? Dat is allemaal mogelijk tijdens carnaval in Aqualibi!

Op 24 februari mag je je beste dansbewegingen bovenhalen: dan komen danseressen ’s avonds een choreografie brengen op het ritme van de samba en mag je meedansen! 

Aqualibi is iedere dag open tijdens de krokusvakantie (24/2 – 5/3) tot 20 uur. Op vrijdag 24 februari en 3 maart is er een nocturne tot 22 uur.

Meer info op www.aqualibi.be