Toegangsprijs Ferrariland bekend gemaakt

Het gloednieuwe Ferrariland gelegen in het Spaanse pretparkresort PortAventura World opent binnen enkele maanden de deuren. Vandaag werd de prijs bekend gemaakt voor een dagje in het park.

 

De opening van Ferrariland in het Spaanse PortAventura komt dichterbij. De bouwwerken verlopen voorspoedig, ondanks een brand die gewoed heeft. De testritten van de nieuwe achtbaan, die zomaar eventjes de hoogste en snelste van Europa is, zijn volop bezig. Ook de vrijevaltorens worden getest.

Vele fans waren enorm benieuwd naar de prijs, om het park te bezoeken en of je het park afzonderlijk kan bezoeken. Vandaag kwamen de prijzen online.

Het valt meteen op dat Ferrariland enkel in combinatie met het hoofdpark te bezoeken zal zijn. Tickets kosten voor een volwassene 60€, wanneer je beide parken op een dag bezoekt. Voor kinderen jonger dan 10 en ouderen boven 60 jaar gelden verlaagde tarieven, net als voor mensen met een beperking.

Wanneer je kiest voor een meerdaags verblijf, gaat de prijs naar beneden. Twee dagen hoofdpark, gecombineerd met Ferrariland kost dan 70€ voor volwassenen. Vanaf drie dagen kan je opteren voor een drie parken pass. Dit wil zeggen dat je ook het waterpark Caribe Aquatic Park mag bezoeken. Een driedaags bezoek met combinatie kost dan 95€ voor volwassenen.

 

Bron en foto: PortAventura World