Slapen met Sprookjesboom vanaf nu mogelijk in Efteling Hotel

Het Efteling Hotel heeft er een geheel nieuwe suite bij; de Sprookjesboom Suite. Deze vijfpersoonssuite behoort tot de 20 themasuites in het Efteling Hotel en is geheel ingericht in de stijl van het bekende Efteling-merk Sprookjesboom. Gasten die verblijven in de nieuwe suite wanen zich in het Sprookjesbos. De suite kenmerkt zich door de vele houtelementen en de aanwezigheid van bekende sprookjesbosbewoners als Roodkapje, Reus en Wolf uit de Efteling Sprookjesboom serie.

 

Naast de nieuwe Sprookjesboom Suite heeft ook de Coca-Cola Suite de afgelopen tijd een make-over ondergaan. De luxe sfeer en sanitaire voorzieningen uit de bestaande Junior suites zijn hierin doorgetrokken, aangevuld met nieuwe Coca-Cola elementen.

 
“Om de gast te blijven verwonderen kijken we goed hoe we ons aanbod kunnen verbeteren. Voor het ontwerp van de nieuwe Sprookjesboom Suite hebben we geluisterd naar de wensen van de gast. Zo bleek dat hotelgasten graag meer aansluiting zien met de thema’s in het attractiepark. Ook de toenemende vraag naar vijfpersoonskamers hebben we kunnen doorvertalen in deze suite”, aldus Jürgen Smits, manager Efteling Hotel & Vakantiepark Efteling Bosrijk.

 

Efteling Hotel
Sinds 1992 kunnen gasten hun parkbezoek combineren met een verblijf in het kindvriendelijke en sprookjesachtige Efteling Hotel. Het hotel dat gevormd is als zwevend luchtkasteel grenst direct aan het attractiepark en beschikt over 98 comfortkamers, 4 junior suites en 20 betoverende themasuites. In het Efteling Hotel is extra aandacht besteed aan kinderen. Zo hebben zij hier hun eigen incheckbalie en kunnen ze in iedere kamer elementen uit wonderlijke sprookjes ontdekken.

 

De nieuwe Sprookjesboom en Coca-Cola Suite zijn vanaf vandaag te boeken via www.efteling.com/hotel.