Bloedstollende nieuwe attractie voor Skyplex

Skyplex Orlando is een nog te bouwen toren waarin en er rond verschillende attracties zullen gebouwd worden. Waaronder een achtbaan, vrije val, reuzenrad en een kabelbaan. Recent werd bekend gemaakt dat hierbij nog een spannende attractie bijkomt.

 

De achtbaan Skyscraper, zal de hoogste achtbaan ter wereld worden. De baan zal 152 meter hoog zijn en zal zich bevinden in en rondom een toren van 182 meter hoog. Ook zal er een valtoren komen van 137 meter hoog met de naam Skyfall. Hierdoor wordt het de hoogste valtoren ter wereld.

De nieuwe toevoeging zal SkyLedge noemen. Deze attractie start op het hoogste punt van de toren 182 meter hoog. Gasten doen een veiligheidsharnas aan en kunnen dan de toren bewandelen. Deze unieke ervaring is nieuw voor Amerika. Het is echter geen wereldprimeur want op de CN-toren in Canada kun je deze ervaring ook uit proberen.

Gasten zullen met een lift naar een platform gebracht worden, daar krijgen ze dan hun harnas om. Vervolgens mogen ze 30 minuten lang rondom de toren wandelen. Je zult het gevoel hebben alsof je aan het vliegen ben en dat op een hoogte van 182 meter.

 

Naast dit zal er ook een kabelbaan zijn op een hoogte van 182 meter, een starflyer en reuzenrad van 130 meter hoog. De opening is voorzien in 2019.

 

Bron: Bizjournals

Foto: Skyplex