Heide Park opent interactieve 5D-darkride in 2017

Het Duitse Heide Park zal opnieuw een nieuwe attractie openen. Het park opende dit jaar de Hoe Tem Je Een Draak Zone, met meerdere attracties, volgend jaar zal er een nieuwe darkride openen. Hiermee zet het park zijn investeringen voort in het familieaanbod.

 

Heide Park zal volgend jaar een gloednieuwe 5D-darkride openen, deze zal gebouwd worden in de voormalige Hello Spencer hal. Men zal bij deze attractie op spokenjacht gaan, samen met de Ghostbusters. Dit wordt de tweede Ghostbusters attractie wereldwijd.

Men zal plaats kunnen nemen in wagentjes die aangekleed zijn als de ECTO1, de wagen die ook in de films gebruikt wordt. Met een 3D-bril zal alles tot leven komen. Het is de bedoeling dat je de Ghostbusters bijstaat in hun jacht op spoken die je moet vangen door gebruik te maken van je lasergun.

De attractie wordt toegankelijk vanaf 6 jaar, wat aanduidt dat het park blijft inzetten op het vergroten van het familieaanbod in het park, dit jaar opende het park namelijk nog een volledig nieuwe Hoe Tem Je Een Draak Zone met meerdere attracties.