Halloween voor jong en oud in De Waarbeek

Tijdens Haunted Holidays wordt het in pretpark De Waarbeek spookachtig gezellig. Het park wordt omgetoverd tot een waar spookpark geschikt voor jong en oud. Overdag is het geschikt voor kinderen tot 12 jaar om er op los te griezelen. Er zullen spannende etenswaren en een hoop raadsels en activiteiten zijn. In de avond wordt het enger! Het wordt duister en griezeliger in de Waarbeek. Ben je 16 jaar of ouder? Dan ben je vanaf 17.00 uur welkom, als je durft..  De attracties zijn gewoon geopend. Houden jouw kinderen wel van een spannend avontuur? Trek je engste outfit aan en kom langs. ’s Avonds griezelen ook de volwassenen erop los…

 

Halloween voor de kleinsten

Op zaterdag 29 oktober is het van 11.00 tot 16.00 uur griezelig gezellig in dit familiepretpark. Bloederige brouwsels, spannende etenswaren en een schat aan raadsels. Allemaal afgestemd op kinderen t/m 12 jaar. Houden jouw kinderen wel van een beetje avontuur? Kom dan overdag naar Haunted Holidays en griezel erop los met het hele gezin.

 

Halloween voor volwassenen

Vanaf 17.00 uur wordt het park nóg een stukje enger. Hij wordt dan namelijk overgenomen door freaks die je liever niet wilt tegenkomen… Vanwege de spanning wordt het aangeraden om kinderen tot 16 jaar hier niet naartoe te laten gaan. De attracties zijn de hele avond geopend.

 

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Het middagprogramma is afgestemd op kinderen t/m 12 jaar
  • Het avondprogramma is afgestemd op personen vanaf 16 jaar
  • Uiteraard zijn volwassenen de hele dag gewoon welkom
  • De kinderen mogen verkleed komen, maar houd wel rekening met de veiligheid in de attracties
  • De attracties zijn gedurende het middag- en avondprogramma geopend
  • In verband met het seizoen kunnen bepaalde attracties niet of beperkt geopend zijn